Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Πολωνή δημοσιογράφος στο Δημαρχείο

H Πολωνή δημοσιογράφος Aga Zawistowska, που ασχολείται με το ταξιδιωτικό ρεπορτάζ, επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο Καλαμάτας. Η κα Zawistowska έρχεται 10 χρόνια στην Ελλάδα και για 1η φορά στην Καλαμάτα. Μέσω της Ελληνικής Πρεσβείας στην Πολωνία, φιλοξενείται στην Καλαμάτα και ενδιαφέρεται για θέματα γύρω από τη γαστρονομία, την οινογνωσία, την παράδοση, την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης.
Στη σημερινή τους συνάντηση, ο Δήμαρχος Καλαμάτας την ενημέρωσε για τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα που παράγει η περιοχή μας – κάποια από τα οποία της προσέφερε συμβολικά - και το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Δήμο Καλαμάτας, όπως γιορτές γευσιγνωσίας - η γιορτή της αγκινάρας, της σαρδέλας, του ρυζιού, της πατάτας, του ελαιολάδου, η αγροτική έκθεση «Άρτος- Οίνος – Έλαιον» - αλλά και οι εποχικές εκδηλώσεις, εκτός καλοκαιρινής περιόδου, όπως οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, οι αποκριάτικες κ.ά. Η δημοσιογράφος ενημερώθηκε επίσης και για τη λειτουργία της Βιολογικής Αγοράς Καλαμάτας, για την οποία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα την επισκεφθεί. 
Η κα Zawistowska θα παραμείνει στην Καλαμάτα μέχρι και την Κυριακή 31 Μαΐου, θα περιηγηθεί με τη βοήθεια στελεχών του Δήμου σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος και θα συναντηθεί με πολίτες Πολωνικής καταγωγής που διαμένουν στην Καλαμάτα. Επίσης, θα της παρασχεθεί το κατάλληλο ηλεκτρονικό υλικό για την πόλη και τις εκδηλώσεις της, όπως βίντεο και φωτογραφίες, για να προβάλει την πόλη μας στα μέσα, με τα οποία συνεργάζεται. 
 
poloni-dimosiografos_1.JPGpoloni-dimosiografos_2.JPG
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech