Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Στο Δημαρχείο ο Τομεάρχης Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 14 Μαΐου 2015, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης και συναντήθηκε με το Δήμαρχο.

Ο Π. Νίκας, μετά τη συνάντηση με τον κ. Αυγενάκη, ανέφερε τα εξής, μεταξύ άλλων:
«Είχα τη δυνατότητα να του εκθέσω τις πάγιες απόψεις του Δήμου Καλαμάτας, όσον αφορά σε ζητήματα υποδομών, μιας πόλης η οποία μεγαλώνει, ενός Δήμου που έχει προβλήματα, παρά την προσπάθεια που έχουμε καταβάλει να τα αντιμετωπίσουμε.

 

ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΡΓΟ: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ ΜΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΡΟΣ ΚΟΡΩΝΗ ΚΑΙ ΠΥΛΟ

Του τόνισα ότι ένα έργο είναι το μείζον για το Δήμο Καλαμάτας: ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος, προς Κορώνη στη συνέχεια και προς Πύλο. Αυτό είναι το έργο που θα φέρει πλούτο στην Καλαμάτα και σε ολόκληρη τη Μεσσηνία».

 

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΡΙΖΟΜΥΛΟΣ

Ο κ. Αυγενάκης, απαντώντας, ανέφερε τα εξής, μεταξύ άλλων: «Βρέθηκα σήμερα στο Νομό Μεσσηνίας από νωρίς το πρωί και ήταν αδιανόητο να μην επισκεφθώ τον πολύ καλό και αγαπητό Δήμαρχο Καλαμάτας, τον κ. Νίκα, ένα αξιόλογο αυτοδιοικητικό άνθρωπο, υπηρέτη του τόπου, υπηρέτη των πολιτών της Καλαμάτας, που βεβαίως αγκαλιάζεται χρόνια με υψηλότατα ποσοστά από πολλές διαφορετικές πολιτικές πτέρυγες».
Ο κ. Αυγενάκης προσέθεσε τα ακόλουθα: «Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Δήμαρχο, όπως πολύ καλά και σωστά είπε: ο δρόμος Καλαμάτα - Ριζόμυλος είναι μείζονος σημασίας έργο, είναι αναπτυξιακό έργο, ένα έργο που δε θα βοηθήσει απλώς στην άνετη και με οικονομία χρόνου διέλευση, αλλά είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει βελτίωση και στην τοπική οικονομία, πράγμα το οποίο είναι επιθυμητό».

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου για τον περιμετρικό Καλαμάτας, τον οποίο επρόκειτο να επισκεφθεί, ο κ. Αυγενάκης είπε ότι «ολοκληρώνεται και θα εξυπηρετήσει όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες που φτάνουν από τις γύρω περιοχές, τα γύρω κεφαλοχώρια, από τους γύρω νομούς στην Καλαμάτα, αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες που φτάνουν από θαλάσσης στην Καλαμάτα».


dimarxos-kai-avgenakis_1.jpgdimarxos-kai-avgenakis_2.jpg

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech