Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Χορήγηση βραχυχρόνιων αδειών για καντίνες

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για τη χορήγηση δύο βραχυχρόνιων αδειών υπαίθριου εμπορίου τετράμηνης διάρκειας, με αντικείμενο την προσφορά υπηρεσιών καντίνας (παρασκευή και διάθεση πρόχειρων γευμάτων) να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καλαμάτας (Τμήμα Εμπορικών Δραστηριοτήτων, Διοικητήριο, 2ος όροφος, γραφεία 202,203) έως την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015.
Οι θέσεις για τις οποίες θα χορηγηθούν οι ανωτέρω άδειες, όπως αυτές ορίστηκαν με την αριθ. 131/2015 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου είναι: α) δημοτικό parking στην οδό Ναυαρίνου β) από την εκβολή του ποταμού Άρι έως 300 μέτρα από την πίστα καρτ (Δυτική Παραλία).
Το καταβαλλόμενο τέλος ανά άδεια και θέση είναι 500 € για το σύνολο της χρήσης.
Η χορήγηση των αδειών θα γίνει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, κατόπιν κλήρωσης.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο φυσικά πρόσωπα.
Οι ενδιαφερόμενοι, μαζί με την αίτησή τους, θα πρέπει να προσκομίσουν και αντίγραφο της άδειας υπαίθριου εμπορίου (καντίνας) που κατέχουν.
Δυνατότητα υποβολής αίτησης έχουν και φυσικά πρόσωπα που δεν είναι κάτοχοι άδειας καντίνας, οι οποίοι όμως εφόσον κληρωθούν και προκειμένου να τους χορηγηθεί η άδεια κατάληψης του χώρου, θα πρέπει να προσκομίσουν: βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., βεβαίωση κατοχής ταμειακής μηχανής, βεβαίωση εγγραφής στον αρμόδιο ασφαλιστικό φορέα, βεβαίωση καταλληλότητας των χρησιμοποιούμενων μέσων από την αρμόδια υγειονομική υπηρεσία και πιστοποιητικό υγείας.
Για όλες τις αιτήσεις που θα υποβληθούν, η Υπηρεσία θα αναζητήσει αυτεπάγγελτα, δημοτική ενημερότητα των αιτούντων, προκειμένου αυτοί να συμμετάσχουν στην κλήρωση.
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech