Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Περίληψη διακήρυξης για μίσθωση ιδιωτικού ακινήτου

Ο Δήμος Καλαμάτας διακηρύσσει προφορική μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση ιδιωτικού ακινήτου από το Δήμο, που θα χρησιμοποιηθεί ως καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Το μίσθιο θα αποτελείται από ένα (1) οικόπεδο ελάχιστης επιφάνειας (δύο) 2 στρεμμάτων με επιθυμητή την ύπαρξη εντός αυτού κτιρίου συνολικής επιφάνειας τουλάχιστον εξήντα τετραγωνικών μέτρων (60τ.μ.) κατάλληλο για άμεση χρήση κατά τις κείμενες διατάξεις και όπως θα κρίνει η αρμόδια επιτροπή. Διαφορετικά αν δεν υπάρχει κτίριο ο Δήμος Καλαμάτας θα αναλάβει τα έξοδα για τις εργασίες διαμόρφωσης (π.χ. τοποθέτηση προκατασκευασμένου κτιρίου) εντός του ακινήτου.

Τα προσφερόμενα οικόπεδα πρέπει να βρίσκονται μέσα στα όρια της Δημοτικής Ενότητας Καλαμάτας και κατά προτίμηση εκτός σχεδίου πόλεως, να υπάρχει κατάλληλος χώρος (γήπεδο) που να είναι εύκολα προσβάσιμος, να διαθέτουν εγκαταστάσεις (υποδομές) για παροχή νερού και ηλεκτρικού ρεύματος και σε νόμιμη απόσταση από λουτροπόλεις, παραδοσιακούς οικισμούς, εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους, σιδηροδρομικές γραμμές, λίμνες, ακτές, αρχαιολογικούς και τουριστικούς χώρους και χώρους που παρουσιάζουν τουριστικό ενδιαφέρον. Επίσης να είναι προσβάσιμα από Δημοτική Οδό και να μην καθίστανται απαγορευτικά με φυσικές κλίσεις, εμπόδια και στοιχεία που δεν μπορούν να απομακρυνθούν (δέντρα κ.λπ.).

Οι αιτήσεις – προσφορές εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα κατατίθενται στο Δήμο, στο Πρωτόκολλο του Δημαρχιακού Καταστήματος Καλαμάτας, επί της οδού Αριστομένους 28.

Ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 26.01.2014, ημέρα Δευτέρα και     ώρα 2:30μ.μ.

Τα έξοδα δημοσίευσης της παρούσας περίληψης βαρύνουν το μειοδότη.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία καθώς και αναλυτική διακήρυξη, διαμορφωμένο έντυπο αίτησης – προσφοράς παρέχονται από τη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας, Τμήμα Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Διεύθυνση: Παπατσώνη 4, Τηλέφωνο: 2721360856.

Για το πλήρες κείμενο της διακήρυξης πατήστε εδώ

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech