Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Προμήθεια τροφίμων Δήμου Καλαμάτας και Νομικών Προσώπων

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας προκηρύσσει διεθνή ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Καλαμάτας & Νομικών Προσώπων, προϋπολογισμού: 270.301,95€ με Φ.Π.Α.
Διάρκεια σύμβασης: 1 έτος από την υπογραφή του συμφωνητικού.
Προϋποθέσεις συμμετοχής: Αναφέρονται αναλυτικά στο άρθρο 2.2 της διακήρυξης.

Οι συμμετέχοντες οικονομικοί φορείς, θα καταθέσουν εγγυητική επιστολή συμμετοχής ποσοστού ύψους 2% της προϋπολογισθείσας δαπάνης προ Φ.Π.Α για τα είδη που θα δώσουν προσφορά. Διευκρινίζεται ότι , το ποσό της προαίρεσης δεν συμπεριλαμβάνεται στην εγγυητική επιστολή συμμετοχής.
Κριτήριο ανάθεσης της Σύμβασης:  η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής ως εξής: Ελαιόλαδο, είδη ιχθυοπωλείου, το μεγαλύτερο ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%) ανά ομάδα. Για τα είδη παντοπωλείου, η κατακύρωση θα γίνει σε προμηθευτή (ή προμηθευτές) που θα προσφέρουν τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος.
Παραλαβή προσφορών: Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του συστήματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016. Ημέρα έναρξης παραλαβής προσφορών: 06/02/2023 και  ώρα έναρξης: 15.00 μ.μ. Ημέρα λήξης παραλαβής προσφορών:  05/03/2023 και  ώρα λήξης 15.00 μ.μ. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία ηλεκτρονικής αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού.

Τη μελέτη μπορείτε να τη δείτε εδώ, τη διακήρυξη εδώ και το τιμολόγιο προσφοράς εδώ.


 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech