Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ (02) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΩΣ ΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ – ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,

Ο Δήμος Καλαμάτας διακηρύσσει Ανοικτή Δημόσια Πλειοδοτική Δημοπρασία με φανερή προφορική διαδικασία προσφορών με τους όρους της Α.Ο.Ε 407/2016 καθώς και την Α.Δ.Σ. 317/2016 για την:
ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ (02) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΩΣ ΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ – ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,
Το προς μίσθωση ακίνητο πρόκειται για το ισόγειο κτίριο (02) μέσα στον χώρο του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας στον Δήμο Καλαμάτας συνολικού εμβαδού 310,00τ.μ. Συγκεκριμένα η ισόγεια αποθήκη είναι ενιαίος υπερυψωμένος χώρος όπως περιγράφεται στο από Ιουλίου 2016 τοπογραφικό διάγραμμα της «ΓΑΙΟΣΕ Α.Ε.». Το εν λόγω μίσθιο θα λειτουργήσει ως χώρος πολιτιστικών – ψυχαγωγικών εκδηλώσεων (εκθέσεων, διαδραστικών δράσεων, εικαστικών τεχνών κ.λπ.) πλην κέντρου διασκέδασης κ.λπ. Η εκμίσθωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο από 30/03/2016 ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και της ανώνυμης εταιρείας «ΓΑΙΟΣΕ Α.Ε.» το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των όρων διακήρυξης.
Η διάρκεια της μίσθωσης, ορίζεται από 1/12/2016 έως 15/01/2017. Λόγω της ειδικής χρήσης του μισθίου (πολιτιστικές – ψυχαγωγικές εκδηλώσεις), η μίσθωση, αφορά μόνο την περίοδο από 01 Δεκεμβρίου του έτους μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2017. Στο μισθωτή παρέχεται το δικαίωμα της επαναμίσθωσης του μισθίου, με τους ίδιους όρους του συμφωνητικού που θα υπογραφεί με το Δήμο, στην περίπτωση που αυτό το ζητήσει εγγράφως, έως την τελευταία ημέρα της απεγκατάστασής του από αυτό, ήτοι έως 05/02 του έτους που αφορά. Το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του έτους ο Δήμος θα χρησιμοποιεί το μίσθιο για την πραγματοποίηση αντίστοιχων εκδηλώσεων του (πολιτιστικών – ψυχαγωγικών). Επιτρέπονται μέχρι δύο (2) επαναμισθώσεις και με την προϋπόθεση ότι ο μισθωτής, δεν οφείλει το μίσθωμα που αναφέρεται στο συμφωνητικό που θα συνταχθεί .
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (τιμή εκκίνησης) για τη μίσθωση του αναφερόμενου ακινήτου ορίζεται το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ για την περίοδο της μισθώσεως (10.000,00€). Το μίσθωμα θα καταβάλλεται εφάπαξ το αργότερο μέχρι και την 30 Δεκεμβρίου, από τον μισθωτή, στο Ταμείο του Δήμου Καλαμάτας χωρίς όχληση από τον εκμισθωτή.
Η δημοπρασία θα είναι φανερή, προφορική και πλειοδοτική και θα διενεργηθεί τη 08.11.2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Καλαμάτας, οδός Αθηνών 99 στην Καλαμάτα, σύμφωνα με τους όρους της σχετικής διακήρυξης.
Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται το ποσό ίσου προς το δέκα επί τοις εκατόν (10%) του οριζόμενου στη διακήρυξη ως κατώτατο όριο (ετήσιου) μισθώματος πρώτης προσφοράς, ήτοι χίλια ευρώ (1.000,00€). Οι εγγυητικές επιστολές απευθύνονται στον Δήμο Καλαμάτας. Επιπλέον είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει και αξιόχρεο εγγυητή για την υπογραφή των πρακτικών της δημοπρασίας και του συμφωνητικού μίσθωσης.
Οι διαγωνιζόμενοι, πέραν της οικονομικής προσφοράς και της εγγυητικής επιστολής, πρέπει να προσκομίσουν και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο άρθρο 4 της διακήρυξης, καθώς και όσων αναφέρονται στο παράρτημα Α της διακήρυξης.
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο γραφείο του Τμήματος Δημοτικής Περιουσίας & Διαχείρισης Κοιμητηρίων της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας και από τις υπαλλήλους Παπαδοπούλου Ελένη και Λαμπρινάτου Αικατερίνη, τηλ. 2721360842.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech