Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Προμήθεια τροφίμων παιδικών σταθμών έτους 2016-2017

Ο Δήμος Καλαμάτας διακηρύσσει συνοπτικό μειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης -εφόσον υπάρχει συμφωνία με τις τεχνικές περιγραφές των ειδών και τους όρους της παρούσας διακήρυξης-, το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις (%) στη μέση τιμή Λιανικής όπως θα προκύπτει από το Δελτίο Πιστοποίησης Τιμών της Δ/νσης Ανάπτυξης τμήμα εμπορίου & τουρισμού Περιφερειακής ενότητας Ν. Μεσσηνίας, για τα είδη: κρεοπωλείου (Ομάδα Α), κατεψυγμένα ψάρια (Ομάδα Β) ελαιόλαδο. Για τα είδη κατεψυγμένα λαχανικά (Ομάδα Β), καθώς και είδη αρτοπωλείου & ζαχαροπλαστικής (Ομάδα Γ), η κατακύρωση της προμήθειας θα γίνει στον προμηθευτή που θα προσφέρει την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής ανά είδος.

Ενδεικτικός προϋπολογισμός 40.475,50 συμπεριλαμβανομένου του Φ. Π. Α.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα Καλαμάτας, στις 13/10/2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ., κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμών.

 

Οι προσφορές θα έχουν χρόνο ισχύος όχι μικρότερο για χρονικό διάστημα εξήντα (60) ημερών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.

την περίληψη-διακήρυξη θα την δείτε εδώ

την μελέτη εδώ

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech