Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών προγράμματος παρακολούθησης αδέσποτων ζώων

Ο Δήμος Καλαμάτας καλεί τους ενδιαφερομένους για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο "Δαπάνες για την υλοποίηση του προγράμματος παρακολούθησης αδέσποτων ζώων¨. Οι εργασίες αφορούν την παρακολούθηση, την περισυλλογή, την καθημερινή φροντίδα των ζώων στο θάλαμο βραχείας φιλοξενίας του Δήμου Καλαμάτας.
Οι εργασίες περιγράφονται στην υπ αριθμ. 3/2016 μελέτη της Δ/νσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών με προϋπολογισμό 14.962,95€ με το Φ.Π.Α., χρηματοδοτείται από ΔΠ. 2016 .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από την Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών τμήμα Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος στον κ. Χρυσανθακόπουλο Κων/νο τεχνολόγο γεωπόνο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ 27213 60847.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν: α/Κτηνίατροι β/Φιλοζωικά σωματεία γ/ Εκπαιδευτές σκύλων δ/ Εργολήπτες ή εργοληπτικές εταιρίες οι οποίοι έχουν συναφές αντικείμενο με την παροχή υπηρεσίας και συνεργάζονται με κτηνιάτρο.
Έντυπο προσφοράς : Το έντυπο οικονομικής προσφοράς θα συμπληρωθεί αριθμητικώς και ολογράφως και θα τοποθετηθεί σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται ο τίτλος της παροχής εργασίας και τα στοιχεία του ενδιαφερομένου. Σε άλλο φάκελο οι ενδιαφερόμενοι θα τοποθετήσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά :
1.Οι κτηνίατροι: φωτοτυπία τίτλου σπουδών, άδεια επαγγελματικού αυτοκινήτου
2.Τα φιλοζωικά σωματεία : άδεια επαγγελματικού αυτοκινήτου, σύμβαση με εξειδικευμένο άτομο το οποίο θα εκτελέσει την εργασία (κτηνίατρο, εκπαιδευτή σκύλων ή άλλη ανάλογη εξειδίκευση στον τομέα των ζώων συντροφιάς σχετική με το αντικείμενο)
3.Εκπαιδευτές σκύλων: Βεβαίωση πανελληνίου συλλόγου εκπαιδευτών άδεια επαγγελματικού αυτοκινήτου.
4.Ιδιώτες εργολήπτες ή εταιρίες με ανάλογο αντικείμενο: καταστατικό – ιδιωτικό συμφωνητικό με κτηνίατρο ή σύμβαση εξαρτημένης εργασίας με κτηνίατρο, ή με εκπαιδευτή σκύλων, άδεια επαγγελματικού αυτοκινήτου.
Οι προσφορές θα κατατεθούν την Δευτέρα 1/02/2016 ώρα 10:00 π.μ. στην Δ/νση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών στην επιτροπή διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών στο ισόγειο του κτηρίου που βρίσκεται στην οδό Παπατσώνη 4 Καλαμάτα .

Tην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορείτε να τη δείτε εδώ και τη μελέτη εδώ.

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech