Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ

Ο Δήμος Καλαμάτας διακηρύσσει Ανοικτή Δημόσια Πλειοδοτική Δημοπρασία με φανερή προφορική διαδικασία προσφορών για την: ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΛΑΓΟΝΙΑ,με μακροχρόνια μίσθωση διάρκειας πενήντα (50) έτη. Το προς μίσθωση ακίνητο πρόκειται για μια διώροφη οικοδομή με καλυπτόμενη επιφάνεια 410,15τ.μ. και συνολική δόμηση 626,65τ.μ. καθώς και της λυόμενης ξύλινης κατασκευής – καφετέριας επιφανείας 90,88τ.μ., με δικαίωμα χρήσης του περιβάλλοντος χώρου του ακινήτου, τα οποία βρίσκονται στο 34ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Καλαμάτας – Σπάρτης επί του ορεινού όγκου του Ταϋγέτου.
Το παραπάνω ακίνητο εκμισθώνεται στην πραγματική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα (ως έχει) με σκοπό μετά τις εργασίες επισκευής και πλήρους ανακαίνισης να καταστεί λειτουργικό ενώ καθίσταται υποχρεωτική για τον μισθωτή η εκτέλεση των εργασιών αυτών με προϋπολογιζόμενο κόστος εργασιών τα 274.720,50€ σύμφωνα με την από 24.04.2015 τεχνική μελέτη που συνέταξε η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Καλαμάτας. Επίσης αναλυτική περιγραφή του ακινήτου, προβλήματα και φθορές που παρουσιάζονται ειδικότερα στο ακίνητο αναφέρονται στην παραπάνω τεχνική μελέτη.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (τιμή εκκίνησης) για τη μίσθωση του αναφερόμενου ακινήτου ορίζεται το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ μηνιαίως (2.000,00€/μήνα). Από το μηνιαίο μίσθωμα που θα προκύψει από την δημοπρασία θα αφαιρείται το ποσό έως 50% αυτού για τις δαπάνες επισκευής του ακινήτου.
Η δημοπρασία θα είναι φανερή, προφορική και πλειοδοτική και θα διενεργηθεί τη 01.02.2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καλαμάτας, οδός Αριστομένους 28, Καλαμάτα, σύμφωνα με τους όρους της σχετικής διακήρυξης.
Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται το ποσό ίσου προς το δέκα επί τοις εκατόν (10%) του οριζόμενου στη διακήρυξη ως κατώτατο όριο (ετήσιου) μισθώματος πρώτης προσφοράς, ήτοι 2.400,00€. Οι εγγυητικές επιστολές απευθύνονται στον Δήμο Καλαμάτας. Επιπλέον είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει και αξιόχρεο εγγυητή για την υπογραφή των πρακτικών της δημοπρασίας και του συμφωνητικού μίσθωσης.
Οι διαγωνιζόμενοι, πέραν της οικονομικής προσφοράς και της εγγυητικής επιστολής, πρέπει να προσκομίσουν και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο άρθρο 21 της διακήρυξης.
Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο γραφείο του Τμήματος Δημοτικής Περιουσίας & Διαχείρισης Κοιμητηρίων της Δ/νσης Οικονομικών του Δήμου Καλαμάτας και από την υπάλληλο Παγάνη Αναστασία (τηλ. 27213607841, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech