Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Προμήθεια 85 καλλωπιστικών δένδρων Κυπαρισσιού ορθόκλαδου και δύο δένδρων Μανόλιας Ελληνικής

Η Δ/νση Γεωτεχνικών του Δήμου Καλαμάτας πρόκειται να προβεί στην αγορά για τη φύτευση των διαδρόμων του νεκροταφείου με

1. Ογδόντα πέντε (85) καλλωπιστικά δένδρα Κυπαρισσιού ορθόκλαδου (Cupressus sempervirens) με συνολικό ύψος μεγαλύτερο από 2,0μ. και όγκο φυτοδοχείου 15 lit μαζί με τις δαπάνες για τη συσκευασία, φορτοεκφόρτωση και μεταφορά στον τόπο του έργου, τις τυχόν δαπάνες προσωρινής αποθήκευσης και συντήρησής του στο φυτώριο του εργοταξίου μέχρι τη φύτευσή του, τις πλάγιες μεταφορές, τις τυχόν απώλειες κατά τη μεταφορά, φορτοεκφόρτωση, αποθήκευση και φύλαξη, τη δαπάνη των υλικών που θα χρειασθούν, την αμοιβή του εργατοτεχνικού προσωπικού και την αποζημίωση των εργαλείων και μηχανημάτων που θα χρησιμοποιηθούν όπως και κάθε άλλη δαπάνη που δεν αναφέρεται ρητά αλλά είναι απαραίτητη για την προμήθεια &
2. δύο (2) καλλωπιστικά δένδρα Μανόλιας (Μagnolia grandiflora) με συνολικό ύψος μεγαλύτερο από 2,5μ., περίμετρο κορμού στο 1μέτρο 8 – 10εκ., και όγκο φυτοδοχείου 15 lit μαζί με τις δαπάνες για τη συσκευασία, φορτοεκφόρτωση και μεταφορά στον τόπο του έργου, τις τυχόν δαπάνες προσωρινής αποθήκευσης και συντήρησής του στο φυτώριο του εργοταξίου μέχρι τη φύτευσή του, τις πλάγιες μεταφορές, τις τυχόν απώλειες κατά τη μεταφορά, φορτοεκφόρτωση, αποθήκευση και φύλαξη, τη δαπάνη των υλικών που θα χρειασθούν, την αμοιβή του εργατοτεχνικού προσωπικού και την αποζημίωση των εργαλείων και μηχανημάτων που θα χρησιμοποιηθούν όπως και κάθε άλλη δαπάνη που δεν αναφέρεται ρητά αλλά είναι απαραίτητη για την προμήθεια.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν από τα γραφεία της Δ/νσης Γεωτεχνικών (κ. Στάμου Στυλιανή τηλ. 2721360844) και να καταθέσουν τις προσφορές τους έως την Παρασκευή 28ης Αυγούστου 2015.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech