Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί

Εγκαίνια στο νέο χώρο εκδηλώσεων, στο Δημοτικό Κατάστημα Άνθειας

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11.00, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια ενός ισόγειου χώρου εκδηλώσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Άνθειας. Ο χώρος αυτός θα λάβει το όνομα του αειμνήστου Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Άνθειας, Περικλή Πετρούλια.
Η αίθουσα αυτή, κατάλληλη για κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, διαμορφώθηκε στο ισόγειο του κτηρίου του Δημοτικού Καταστήματος στην Άνθεια, στο πλαίσιο της εργολαβίας με τίτλο «Συντήρηση καλλιτεχνικών κτηρίων και ∆ηµοτικού Καταστήµατος Άνθειας».
Ο μειοδότης Παντεχνική Μεσσηνίας – Δ. Μουτσώκος και Συνεργάτες, που προσέφερε έκπτωση 39,42% επί προϋπολογισμού 200.000 € με το ΦΠΑ, εκτέλεσε στο κτήριο αυτό και εργασίες για την αντιμετώπιση της υγρασίας στο ανώγειο (απόξεση σοβάδων, νέα επιχρίσματα κ.ά.).
Οι παρεμβάσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο εργολαβίας που αφορά και σε εργασίες επισκευής και συντήρησης στο Δημαρχείο, στο κτήριο των Διοικητικών Υπηρεσιών, στο κτήριο του Δημοτικού Ωδείου και σε εκείνο του Εικαστικού Σχολείου (Ναυαρίνου 8).
 
dkan_1.JPGdkan_2.JPGdkan_3.JPGdkan_4.JPG

Search

Χρησιμοποιούμε cookies, κατά τις συνήθεις πρακτικές του διαδικτύου, με σκοπό να διευκολύνουμε και να βελτιώσουμε την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας
Περισσότερες πληροφορίες Αποδοχή Άρνηση