Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Χορήγηση άδειας χρήσης νερού για υφιστάμενα δικαιώματα

(Πληροφορίες: Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Καλαμάτας
Αθηνών 99)

Δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση-Δήλωση για την έκδοση άδειας χρήσης νερού για υφιστάμενα δικαιώματα και χρήσεις νερού, συνοδεύουν πέραν των στοιχείων που αναφέρονται στο παράρτημα ΙV (της 146896/2014 ΚΥΑ ΦΕΚ 2878/27-10-2014 τ. Β΄)
  2. Χάρτης –απόσπασμα ψηφιακής απεικόνισης όπου σημειώνεται η ακριβής θέση του έργου υδροληψίας (χ,ψ) σε προβολικό σύστημα ΕΓΣΑ 87, καθώς και τα περιγράμματα των περιοχών χρήσης ύδατος.
  3. Αντίγραφο νόμιμου τίτλου ή άλλη πράξη από την οποία προκύπτει δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του χώρου στον οποίο γίνεται η χρήση του νερού, δυνάμει εμπράγματης ή ενοχικής σχέσης όπως: i) συμβολαιογραφικό έγγραφο από το οποίο προκύπτει δικαίωμα κυριότητας ή επικαρπίας, ii) συμφωνητικό μίσθωσης, iii) απόφαση έγκρισης επέμβασης σε δασική έκταση, iv) απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για παραχώρηση δημόσιας έκτασης σε περίπτωση χαρακτηρισμού έκτασης ως πλέον άγονης.
  4. Αντίγραφα Δηλώσεων Ο.Σ.Δ.Ε. της τελευταίας πενταετίας ή Υπεύθυνη Δήλωση του παραγωγού για το είδος της καλλιέργειας την έκταση και τα έτη αυτής για τις περιπτώσεις εκτός Ο.Σ.Δ.Ε.
  5. Πρόστιμο 100 € (Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες /χρήστες μπορούν να καταβάλουν το πρόστιμο στον σύνδεσμο https://greenpay.gr/ )
  6. Πρόστιμο 150 € (Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες /χρήστες μπορούν να καταβάλουν το πρόστιμο στον σύνδεσμο https://greenpay.gr/ ).

(Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας δηλώνονται τα στοιχεία όλων των συνιδιοκτητών (ονομ/πώνυμο, Δ/νση, αστ. Ταυτότητα κ.λ.π) στο πεδίο 4 «ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ» και η αίτηση καθώς και δήλωση υπογράφεται από όλους τους συνιδιοκτήτες. Σε περίπτωση επικαρπίας υπογράφει ο επικαρπωτής(αυτός που εκμεταλλεύεται τη χρήση).

** Για τον εντοπισμό των αγροτεμαχίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή του Εθνικού Κτηματολογίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση (http://gis.ktimanet.gr/wms/ktbasemap/default.aspx).

*Ο φάκελος κατατίθεται στο πρωτόκολλο του Δήμου Καλαμάτας σε έντυπη (ένα πρωτότυπο και δύο αντίγραφα) και σε ηλεκτρονική μορφή (CD σκαναρισμένο το πρωτότυπο).

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech