Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Έντονο ενδιαφέρον του Τύπου για το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Το έντονο ενδιαφέρον του Τύπου, όχι μόνο του τοπικού και Αθηναϊκού αλλά και του διεθνούς, συγκεντρώνει το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 24 Ιουλίου 2015. Χαρακτηριστική ήταν, μάλιστα, η έντονη παρουσία δημοσιογράφων στον «Ιανό», στην Αθήνα, κατά τη συνέντευξη Τύπου για το Φεστιβάλ, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015.

 

foto sunenteyxitupou Medium

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα τα τελευταία χρόνια δε θα ήταν δυνατό να μην έχουν επηρεάσει και το Φεστιβάλ Χορού. Ωστόσο, αυτό επιδιώκει πάντα στο πλαίσιο των οικονομικών του δυνατοτήτων να διατηρεί το υψηλό καλλιτεχνικό του επίπεδο, να φέρνει σε επικοινωνία το κοινό με τις τελευταίες εξελίξεις του σύγχρονου χορού, αλλά και να διαμορφώνει μια σαφή πρόταση σε σχέση με τους πιο σύγχρονους προβληματισμούς της παγκόσμιας κοινότητας του χορού, γι' αυτό και συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορείτε να δείτε δημοσιεύματα από τις ιστοσελίδες: euronewsalphatv.gr, lifo.gr, dancepress, huggingtonpost greece, independent.gr, theatromania, tospirto, iefimerida, in.gr, jazzbluesrock.gr, monopoli.gr, newsbeast.gr, newsbomb.gr, nooz.gr, xnews.gr, star.tv, morianow, popaganda.

Παρατίθενται όλα τα δημοσιεύματα των Αθηναϊκών εφημερίδων: Αυγή, Ημερησία, Έθνος, Ελεύθερος Τύπος, Εφημερίδα των Συντακτών, Δημοκρατία, Καθημερινή, Τα Νέα.

Επίσης, μπορείτε να δείτε δημοσιεύματα των τοπικών εφημερίδων Ελευθερία, Θάρρος και Φωνή.

Ακόμη, είναι διαθέσιμα τα δημοσιεύματα των ιστοσελίδων net, best, eleftheriaonline, tharrosnews, kalamatajournal, kalamata24, newsmessinia.

Alpha_DF_Medium.jpgArgoliki_DF_Medium.jpgCulturenow_DF_Medium.jpgEuronews_Medium.jpgfoto_sunenteyxitupou_Medium.JPGPoster_dance_Festival_Medium.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech